Weet je graag de laatste nieuwtjes ?

Volg ons op facebook en zie onze strafste promo’s !
Bloemenhal

0
Tevreden klanten / volgers

Verzorgingstips kerststerren of poinsettias

De kerstster heeft donkergroene en licht gekartelde bladeren. Daarnaast heeft deze plant schutbladeren die prachtige kleuren hebben, zoals rood, wit en roze. Deze schutbladeren vormen samen een ster. Vandaar dat de bijnaam kerstster aan de poinsettia is gegeven. Veelal wordt er gedacht dat deze schutbladeren de bloemen zijn, maar deze schutbladen zijn echter niet de bloemen. De kerstster heeft kleine onopvallende bloemen. De onopvallende bloemen zijn groen met een geel randje.

De kerstster wordt door velen gezien als een moeilijke kamerplant. Dit valt in feite behoorlijk mee. Je moet alleen weten hoe deze plant verzorgd moet worden. De kerstster is een plant die maar heel weinig water nodig heeft. Wanneer de plant te veel water krijgt, zal zij haar bladeren laten vallen. Er mag dan ook nooit een laagje water onder in de pot blijven staan. De meest ideale manier van water geven is de wortels eens per week in lauwwarm water onder te dompelen. De wortels moeten worden ondergedompeld tot er geen luchtbelletjes meer opstijgen. Vervolgens moeten de wortels nog kunnen uitdruppelen. De droge lucht van de centrale verwarming is vaak de oorzaak van voortijdig bladverlies. De kerstster is zeer temperatuurgevoelig. Een ideale temperatuur voor de kerstster is een temperatuur tussen 15 en 22 graden Celsius. Een ideale standplaats voor de kerstster is een lichte, zonnige standplaats.
dahlia bloemenhal
Bloemenhal

Zeg het met bloemen 
Bloemen fleuren in een oogwenk uw hele huis op. Ze zijn ideaal als bedanking, cadeau of om uzelf te verwennen. Houdt u van kleurrijke tulpen, romantische rozen of elegante orchideeën ? Voor die en veel meer kan u terecht bij de bloemenwinkels van Bloemenhal.

Dagverse bloemen en planten
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en -planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit ? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel vlaanderen. Zonder tussenpersonen dus. Zo krijgt u meer bloemen voor minder geld.

Of liever een boeket ?
In elke winkel kan u kiezen uit verschillende soorten boeketten, die telkens samengesteld worden met de topbloemen van het seizoen. Al onze boeketten worden elke dag vers in de hoofdzetel te Schellebelle gebonden en zo verspreid over alle vestigingen.

Scroll to Top