BLOEMENHAL

RUIME KEUZE,KWALITEIT EN BETAALBAARHEID

Weet je graag de laatste nieuwtjes ?

Volg ons op facebook en zie onze strafste promo’s !
Bloemenhal

0
Tevreden klanten / volgers

Verzorgingstips Zonnebloemen

Het is helaas een bekend probleem: je hebt een bos prachtige zonnebloemen in huis, maar al na een paar dagen zien ze er heel wat minder vrolijk uit. Wat doe je tegen die hangende zonnebloemen? De gouden tip: giet heet water bij de hangende zonnebloemen en ze fleuren weer op. Zet de bloemen niet te diep in het water. Snijd de stelen van de zonnebloemen goed schuin af, voordat je ze in een vaas zet. Zorg ervoor dat er geen blad in de vaas zit, alleen stelen. Verwijder daarom eventueel blad dat in het vaaswater staat. Hierop kunnen bacteriën zich namelijk makkelijk vermeerderen, waardoor de stelen gaan rotten en je bloemen minder lang mooi blijven. Doe snijbloemenvoeding of een heel klein scheutje chloor bij het water. Extra tip: Je kunt zonnebloemen ook heel mooi verdelen over meerdere vazen, zo staan ze wat steviger. Zijn ze echt niet meer te redden? Knip ze dan kort af en laat ze drijven in een kom met water.
dahlia bloemenhal
Bloemenhal

Zeg het met bloemen 
Bloemen fleuren in een oogwenk uw hele huis op. Ze zijn ideaal als bedanking, cadeau of om uzelf te verwennen. Houdt u van kleurrijke tulpen, romantische rozen of elegante orchideeën ? Voor die en veel meer kan u terecht bij de bloemenwinkels van Bloemenhal.

Dagverse bloemen en planten
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en -planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit ? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel vlaanderen. Zonder tussenpersonen dus. Zo krijgt u meer bloemen voor minder geld.

Of liever een boeket ?
In elke winkel kan u kiezen uit verschillende soorten boeketten, die telkens samengesteld worden met de topbloemen van het seizoen. Al onze boeketten worden elke dag vers in de hoofdzetel te Wetteren gebonden en zo verspreid over alle vestigingen.

Scroll to Top