Weet je graag de laatste nieuwtjes ?

Volg ons op facebook en zie onze strafste promo’s !
Bloemenhal

0
Tevreden klanten / volgers

Verzorgingstips narcissen

Zet je de narcissen op de vaas? Maak de stelen goed schoon, er kan wat zand tussen zitten. Gebruik altijd een schone (glazen) vaas die ruim genoeg is. Plaats ze in vers kraanwater. Schoon water met een druppel chloor zorgt voor het langste bloeiresultaat. Zet bloemen nooit in de volle zon, op de tocht of naast rijpend fruit. Snijd de stelen goed schuin af en zet de bloemen in een schone vaas met schoon water. Voeg geen andere bloemen bij de narcissen. De narcissen scheiden namelijk vocht uit dat voor andere bloemen schadelijk kan zijn. Het gevolg is bladverbranding bij de toegevoegde bloemen. Zet de narcissen een aantal uren in een laagje water. Maak de vaas schoon en vul deze opnieuw met schoon water. Na een aantal uren scheiden de stelen geen slijm meer af en kunnen er eventueel wel andere bloemen in de vaas geschikt worden. Opnieuw afsnijden van de stelen zal geen nieuw slijm veroorzaken en kan probleemloos gedaan worden.
dahlia bloemenhal
Bloemenhal

Zeg het met bloemen 
Bloemen fleuren in een oogwenk uw hele huis op. Ze zijn ideaal als bedanking, cadeau of om uzelf te verwennen. Houdt u van kleurrijke tulpen, romantische rozen of elegante orchideeën ? Voor die en veel meer kan u terecht bij de bloemenwinkels van Bloemenhal.

Dagverse bloemen en planten
Bij bloemenwinkel Bloemenhal kan u kiezen uit verschillende dagverse kwaliteitsbloemen en -planten aan uiterst voordelige prijzen. Hoe kan dit ? We kopen de bloemen en planten rechtstreeks op de veiling aan en verdelen ze onmiddellijk naar onze winkels, verspreid over heel vlaanderen. Zonder tussenpersonen dus. Zo krijgt u meer bloemen voor minder geld.

Of liever een boeket ?
In elke winkel kan u kiezen uit verschillende soorten boeketten, die telkens samengesteld worden met de topbloemen van het seizoen. Al onze boeketten worden elke dag vers in de hoofdzetel te Schellebelle gebonden en zo verspreid over alle vestigingen.

Scroll to Top